Tags

Transport moloz la saci Timisoara de la reamenajari cu basculabile de trei tone jumate, resturi de la amenajari varsat de la modernizari. Propunerile noastre sunt eficiente beneficiarilor cu dimensiuni voluminoase. Pentru constructiile, de la bloc, prezentam un serviciu de dus resturi de la demolari cu colectare de la etaj. Va asiguram personal de manipulare care se ocupa de carat caramizi si incarcarea in basculabila.

Transport moloz la saci Timisoara si imprejurimi

Caramizile este neaparat sa se afle in saci, care sa nu cantareasca mai mult de 40 de kilograme pentru a putea fi manuiti. Putem sa ridicam si diferite diversitati de deseuri de apartament, ramase la zugraveala: porti, ferestre, usi, televizoare vechi, linoleum, copaci.

Transport moloz la saci Timisoara

Transport moloz la saci Timisoara

Acestea vor fi carate din garsoniera si luate cu liftul pana jos. Pentru lucrarile la reamenajarile mari, va  putem tocmi containere de saltat resturi. Aceste containere au volumul de 7 metri cubi si se stationeaza intr-un termen de pana la 3 zile, in acest rastimp, personalul dumneavoastra are responsabilitatea sa garanteze incarcarea molozului de la modernizari, apoi, se salta si se transporta la groapa de gunoi.

Transport moloz la saci Timisoara de luni pana sambata, cu programare dinainte cu 24 ore. Containerele se pot inlocui de mai multe ori intr-o zi, acolo unde este eficace. Daca se realizeaza o daramare, atunci vom garanta un flux de ridicare-inlocuire neintrerupt. Va punem la dispozitie servicii de transportat resturi de la reabilitari pentru orice gabaritul in indiferent de regiune din Bucuresti. Deviem indiferent de cantitate cu masini de 3,5 t sau containere.

Transport moloz la saci Timisoara din vile cu personae specializate pentru demontare si incarcare. Mobila din locuinta care o inlocuiti nu aveti ce face cu ea ? ati gasit o clarificare contemporana. Echipa noastra va elibereaza incaperea de mobila veche. Fie ca este uzat sau nefolositor. Debarasam  incaperi total sau partial, ridicam doar patul vechi sau canapeaua. Serviciile le puteti solicita la 0729661611, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi. Comenzile se fac telefonic, clientul precizeaza orice lucru de care vrea sa se elibereze, stabilim pretul si rezolvam la ora programata.

Pentru cererile de golire apartament totala, nu este neaparat de insirarea obiectelor. Ridicam, odata cu mobila sufragerie, vesela, textile, borcane, galeti, lucruri vechi de indiferent de natura. Va putem elibera  boxa, garajul sau diverse dependinte de indiferent de obiecte vechi. Daca mobilierul de sufragerie mai poate fi folosit umblam sa gasim o familie pentru al dona. Colectat nisip pentru lucrarile de reabilitare si contructii.

Transport moloz la saci Timisoara de la 1 pana la 3 metri cubi. Procurat nisip in indiferent de sector a orasului, nisipul este vrac si se basculeaza la poarta sau in curtea clientului. Nisipul poate fi intrebuintat si pentru amplasarea pavajului, pentru sape, tencuieli si zidarii. Putem procura si diferite agregate de balastiera, respectiv balastru, refuz de ciur, margaritar, pietris, balast de terasa, balast de rau, etc.

Putem aduce pamant de umplutura sau pamant vegetal, pentru gradini. Pamantul este adus cu utilitara de 1-3 metri cubi basculabila. Putem semna cooperari cu firme de amenajari interioare pentru transportatul molozului de la bloc sau de la lucrari mai mari.

Transport moloz la saci Timisoara pentru cararea deseurilor de la constructii, sau transport de pamant vegetal. Deplasarea de mobila sufragerie de la o locatie la alta cu masini si personal specializat.  Deplasari obiecte de mobile bucatarie, mutari totale sau relocare canapea sau frigider. Garantam ducerera de mobilier in tara cu plecare din Bucuresti. Orice obiect aveti de mutat, cu noi gasiti cea mai buna solutie.

Advertisements